Με το Google Maps στο φεγγάρι

Το Google Moon είναι ένας συναρπαστικός τρόπος να εξερευνήσετε το νέο κόσμο του διαστήματος, ξεκινώντας από το φεγγάρι. Σε συνεργασία με το NASA Ames Research Center  που προσφέρει το φωτογραφικό υλικό, η Google δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πλοηγηθούν στη Σελήνη, να περάσουν από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος του χάρτη, να δουν φωτογραφίες από τις διαστημικές αποστολές που πραγματοποιήθηκαν στη Σελήνη και να αντλήσουν πληροφορίες για τα διαστημικά οχήματα και τα πληρώματα που συμμετείχαν.
Το Google Moon λειτουργεί εμφανίζοντας τους χάρτες με 4 διαφορετικούς τρόπους: 1. Apollo mode που παρουσιάζει πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές των διαστημοπλοίων Apollo, 2.Visible mode με δορυφορικές εικόνες, 3. Elevation που εμφανίζει τα υψόμετρα και 4. Charts που δείχνει γραφήματα για συγκεκριμένες τοποθεσίες της επιφάνειας της Σελήνης.

Μπορείτε με την ευκαιρία να επισκεφθείτε και το δικτυακό τόπο http://www.wechoosethemoon.org/, που παρουσιάζει βήμα-βήμα την εξέλιξη της ιστορικής αποστολής του «Απόλλων 11».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s