Πώς κατεβάζω τραγούδια και βίντεο από το YouTube!


Σήμερα θα δείξω πώς μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια και βίντεο από το YouTube δωρεάν και άφοβα από ιούς. Υπάρχουν πολλά επι-πληρωμή αλλά και δωρεάν προγράμματα τα οποία μπορούν να κατεβάσουν και να μετατρέψουν κάποιο βίντεο από το YouTube σε ηχητικό κομμάτι ή να το διατηρήσουν σε αρχείο βίντεο.
Αν επιθυμείτε να έχετε κάποιο τέτοιο λογισμικό θα σας πρότεινα το Free YouTube to MP3 Converter της DVDvideoSoft. Είναι δωρεάν, υποστηρίζει πολλαπλό κατέβασμα αρχείου ήχου/βίντεο, σας δίνει δε και τη δυνατότητα να επιλέξετε και την ποιότητα ήχου (48kbps – 320kbps). Φυσικά θα πρέπει να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε [Download for windows].

Αν δεν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό, εναλλακτικά σας προτείνω δύο ιστότοπους ταχύτατους, αξιόπιστους και εύκολους στη χρήση, που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά, τους οποίους χρησιμοποιώ κι εγώ!

How to:
Αναζητήστε στο YouTube το τραγούδι που επιθυμείτε να κατεβάσετε και αντιγράψτε τη διεύθυνση (URL) από τη μπάρα διευθύνσεων του Browser σας. Στη συνέχεια ανοίξτε έναν από τους παραπάνω ιστότοπους και επικολλήστε τον σύνδεσμο που αντιγράψατε, στο κενό πλαίσιο που υπάρχει [Please insert a valid video URL]. Επιλέξτε Mp3 για αρχείο ήχου ή Mp4 για βίντεο και κάντε κλικ στο convert/start!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: