Syneducation’s Sunday List

Κάποια Σαββατόβραδα μετά τα μεσάνυχτα θα σας κρατάω συντροφιά από τα ερτζιανά του internet με online κυβερνοσερφαρίσματα. Μπορείτε να κάνετε τις αφιερώσεις και τις προτάσεις σας σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα ή στέλνοντας μήνυμα στο syneducation@yahoo.gr

Welcome on board … my friends ….

Η λίστα

2010 – 2018
No1, No2, No3, No4, No5, No6, No7, No8, No9, No10, No11Νο12, Νο13, Νο14, No15,
Νο16

3 Σχόλια

  1. Μόλις σήμερα «σε Βρήκα» και αισθανομαι σαν να άνοιξα ένα κουτί με δώρα!!!!! Απέκτησες μια φανατική αναγνώστρια!!! Σε βρήκα αναζητώντας υλικό για web quest και δεν χρειάζεται να κοιτάξω και αλλού!
    Θα τα «λέμε» διαδικτυακά.
    Να σαι καλά
    Ελένη

    Μου αρέσει!

    • Καλώς όρισες! Με ξάφνιασες…..δεν είσαι σαν τους καθημερινούς…..με ξύπνησες από τη «Φθινοπωρινή ραστώνη» του Νοέμβρη. Να’σαι καλά!

      Μου αρέσει!

  2. Δεν είμαστε πολλοί….ήρθαν 7 mails. Ευχαριστώ την Αντωνία και την Κατερίνα από τη Λάρισα, τον Κώστα από το Αργοστόλι, τον Κώστα από τη Σύρο, το Γιάννη από τα Χανιά, το Ζαχαρία από το Περιστέρι, την Πετρούλα από την Πάργα και την Ιωάννα από τη Βέροια, για τη συμμετοχή και τα σημαντικά που έγραψαν για το SynEducation.
    Θα δούμε τι θα κάνουμε με τον τομέα ΠΕ60, το παλεύω όπως επίσης και για διδακτικά σενάρια Γυμνασίου και Λυκείου. Τα παραπολιτικά δε με αγγίζουν καθόλου, κάποιες σκέψεις μου θα τις καταγράψω σύντομα και περιμένω σχολιασμό, μουσική θα βάλω σύντομα. Θα απαντήσω σε όλα τα mail. Ήρθαν 3 mail ακόμη. Χαιρετώ τη Λίνα από τη Θεσσαλονίκη, την Αρετή από την Αθήνα και τη Δήμητρα από το Ναύπλιο.

    Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε